Bygg &
Projektledning

Projekt start

Vi vet av erfarenhet att slutresultatet alltid blir bäst då vi kommer in i ett tidigt skede då projektets ramar beslutas. Vi arbetar tätt tillsammans med arkitekter, konstruktörer & sakkunniga för att leverera den bästa produkten i alla hänseenden.

Initialt går vi igenom tillsammans med er som kund önskemål för att förverkliga ert projekt.

Utifrån resultatet upprättar vi som projektledare ett förfrågningsunderlag som innehåller Rambeskrivning, administrativa föreskrifter, eventuella ritningar och beskrivningar. Beroende på upphandlingsform så sker projektering under detta skede alternativt tillsammans med entreprenörer efter upphandling.

Därefter sker anbudsförfrågan och vi utvärderar inkomna anbud. När vi har presenterat anbudsutvärderingen för er sker val av entreprenörer och därefter upprättas kontrakt.

Spela videoklipp
Under projektet

Vi leder processen under hela projekttiden och företräder er som beställare, vi följer projektet på

plats och sköter bygg- och projektledning, kontrollerar myndighetskrav, leder byggmöten och fångar

upp frågor och svar som kommer under projektet gång. Vi tillsammans med er har täta möten där tidplan, ekonomi mm gås igenom.

Slutfasen

Vi är med under besiktningar, och kontrollerar att efterfrågade handlingar och dokumentation kommer in, att eventuella besiktningsanmärkningar följs upp och åtgärdas av entreprenör, därefter håller vi slutmöte. Kort sammanfattat.

Vi håller ihop ert projekt från idéstadiet fram till ett färdigt slutresultat där vi har som mål att det ni har beställt ska levereras av oss och den utvalda entreprenören.

pexels-photo-276554
chuttersnap-800664-unsplash
jason-briscoe-332507-unsplash
marvin-meyer-1085730-unsplash
jason-leung-798979-unsplash
apartment-architectural-design-architecture-323774

Intresserad?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.