construction
management

Hur funkar det

CM (construction management) – att planera, leda och styra projekt som genomförs på delad entreprenad. Med denna upphandlings form får du som kund alla möjligheter att styra och påverka projektet under hela projekttiden.

Med CM bygger beställaren i egen regi men får hjälp av oss där vi stärker byggherrens egen projektavdelning och stöttar organisationen genom hela projektet, antingen genom att ta tag i hela projektet eller genom att finnas där för olika moment.

 

Spela videoklipp
projektet

Väljer ni att använda oss som en oberoende part istället för exempelvis en totalentreprenör så kommer pris, kvalitet och andra faktorer konkurrensutsättas.

Vi har kompetensen att se över planarbete, exploatering, projektutveckling, projektering, kalkylering, upphandlingar, samordning, genomförande och uppföljningsarbetet. 

ÄR cm svaret?

Tillsammans med oss får ni som byggherre full insyn i projektet och behåller kontroll över beslut samt kostnader.

Har ni funderingar om ert projekt passar för CM är svaret ja. CM kan användas för alla typer av byggprojekt, större byggentreprenader till fönsterbyten & stamrenoveringar. Ta gärna kontakt med oss så förklarar vi hur de fungerar i praktiken.

pexels-photo-276554
chuttersnap-800664-unsplash
jason-briscoe-332507-unsplash
marvin-meyer-1085730-unsplash
jason-leung-798979-unsplash
apartment-architectural-design-architecture-323774

Intresserad?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.